Întâlnirea săptămânală RCB cu invitați speciali: RAD Art Fair

Data publicării:
5.4.2024
Întâlnirea săptămânală RCB cu invitați speciali: RAD Art Fair
Fii la curent cu activitatea RCB
Completarea informațiilor de mai sus reprezintă acordul dumneavoastră pentru preluarea, prelucrarea, păstrarea și transmiterea datelor cu caracter personal strict în scopul ofertării și desfășurării relațiilor comerciale conform cu Regulamentul (UE) 2016/679 prezentat în politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal Rotary Club Bucuresti.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Distribuie

În fiecare săptămână, ne întâlnim cu bucurie și entuziasm pentru a continua misiunea noastră în cadrul Rotary Club București - aceea de a crea schimbări pozitive în comunitatea noastră și în lumea din jurul nostru.

Într-o atmosferă îmbibată de prietenie și solidaritate, membrii noștri s-au adunat din nou pentru a împărtăși idei, proiecte și visuri. Ne-am simțit încărcați de energie și motivați să continuăm să facem lucruri minunate împreună!

Însă, cea mai mare surpriză a serii a fost prezentarea specială oferită de Catinca Tabacaru și Andrei Radu de la RAD Art Fair. Ne-au împărtășit viziunea lor fascinantă despre RAD Art Fair 2024 - un eveniment ce promite să redefinească scena artistică din România.

RAD este o inițiativă colaborativă ce își propune să consolideze nucleul scenei artistice românești, să ofere vizibilitate artiștilor și galeriilor, să consolideze și să extindă comunitatea din jurul artei și să creeze baza pentru creșterea unei culturi sănătoase a artei contemporane românești în următorul deceniu.

Pentru mai multe informații despre RAD și evenimentele lor viitoare, vă invităm să urmăriți pagina lor oficială.

https://radartfair.com/ro/galeriile/